ROZENKWARTS EDELSTEEN SET "ALLEEN MAAR LIEFDE"

€ 24,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Wat zit er in:

  • Mala met 108 kralen van rozenkwarts en amethist, met lotus symbool. Geregen op een elastiek en kan dus ook eenvoudig als armband gedragen worden. Rozenkwarts werkt in op het hartchakra en bevordert het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. De steen harmoniseert relaties en bevordert liefde en acceptatie ten opzichte van jezelf. Amethist bezit spirituele eigenschappen en kan gebruikt worden om contact te maken met vormen van hoger bewustzijn. Het vormt een brug tussen aardse en etherische werelden. Mala Een mala is van origine een gebedsketting uit het hindoeïsme en boeddhisme en wordt gebruikt bij meditatie om mantra's te tellen. Een mantra is een verzameling woorden, vaak uit het Sanskriet, die meermaals - traditioneel 108 keer - herhaald wordt. Hierbij richt je de aandacht op de betekenis en trilling van de woorden, eventueel gecombineerd met de bijbehorende visualisatie. Door je te trainen in een meditatie oefening als deze, komen je gedachten tot rust en gaat je lichaam zich ontspannen.
  • Ruwe edelsteen Rozenkwarts. Ze worden al eeuwenlang door mensen gewaardeerd als helende voorwerpen. Natuurlijke mineralen zijn ook krachtige Feng Shui Energy Boosts. Voor de niet-ingewijden: men gelooft dat kristallen (gefossiliseerde mineralen) verschillende helende eigenschappen hebben. Van het tot rust brengen van de geest tot het bestrijden van depressie, de lijst lijkt eindeloos te zijn. Ze werden ook gebruikt in oude vormen van geneeskunde en door priesters om de chakra's van het lichaam op één lijn te brengen. En nu is het gebruik van kristallen als een effectieve vorm van zelfzorg ongelooflijk populair aan het worden.
  • Gepolijste knuffelsteen. Rozenkwarts stimuleert het hartchakra en het vermogen om liefde te geven en ontvangen. Het harmoniseert relaties en vergroot zelfliefde en -acceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte en kalmerende werking op verdriet en trauma's en bevordert empathie, openheid en zorgzaamheid. (*)
    Let op: Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
  • Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Engelenbeeldjes helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen. Elk engeltje is gesneden uit echt halfedelsteen en elk figuurtje heeft een unieke vorm en kleur. (ongeveer 3.5 - 4 cm). Rozenkwarts stimuleert zachtheid en liefde en bewerkstelligt positieve emotionele uitwisseling. Met de rozenkwarts leert u (weer) van uzelf en van anderen te houden.Het cadeautje pak ik graag voor u in, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Via de mail info@kdobox.nl kunt u aan mij doorgeven voor welke gelegenheid is.
Liefs, Marilyn*De informatie over de edelstenen is niet wetenschappelijk bewezen; hij berust op ervaringen van gebruikers en therapeuten. De genoemde eigenschappen zijn op geen manier bedoeld om diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen.