ENGEL AVENTURIJN - LIEF BRIEVENBUSCADEAU

€ 12,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Wie geef jij dit engeltje? Of is het misschien voor jezelf? De aventurijn staat voor ´geluk, optimisme en levenslust´. Het engeltje is ongeveer 3.5 cm.


Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Engelenbeeldjes helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen. Elk engeltje is gesneden uit echt halfedelsteen, elk figuurtje heeft een unieke vorm en kleur en is verpakt in een mooi doosje. Het kan zo gegeven worden als cadeautje. Aventurijn ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit. (deze tekst staat ook op de verpakking)


KDOBOX biedt een extra service aan,wil je graag een persoonlijke boodschap aan jouw bestelling toevoegen dan kan dat. Stuur een berichtje naar info@KDOBOX.nl met jouw boodschap. Wij schrijven jouw boodschap op een mooi kaartje. Voor andere vragen kan je uiteraard ook contact met ons opnemen.


Let op: Dit is een natuurproduct, dus grootte, kleur en vorm kunnen variëren en afwijken van de getoonde foto.

*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.