Een doosje Geluk

€ 10,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Het doosje Geluk bevat de Aventurijn in de vorm van een gepolijst hart.De Aventurijn staat bekend als geluksbrenger. En een hanger met het gelukskatje 'Maneki Neko'.


De omschrijving op het doosje 'Geluk'; een hart van Aventurijn, helpt geluk en voorspoed aantrekken en maakt positief! Maneki Neko de gelukskat, een hanger om aan je telefoon of sleutelbos te hangen!


Een leuk en origineel cadeau om te geven en te krijgen. Met deze steen geef je een symbolisch en blijvend cadeau aan iemand die het nodig heeft, bijvoorbeeld bij een nieuwe uitdaging, een spannende gebeurtenis of een mooie reis...Deze geluksbrenger is geschikt voor bijna elke gelegenheid. Een cadeautje voor hem en/of voor haar!


De grootte en kleur van de steen kunnen afwijken van de foto, omdat het een natuurproduct is en alle edelstenen qua vorm en kleur uniek zijn.


KDOBOX biedt een extra service aan, wil je graag een persoonlijke boodschap aan jouw bestelling toevoegen dan kan dat. Stuur een berichtje naar info@KDOBOX.nl met jouw boodschap, het artikel wat je hebt besteld en het ordernummer. Wij schrijven jouw boodschap op een mooi kaartje. Voor andere vragen kan je uiteraard ook contact met ons opnemen.