Amethist Maan edelsteen -brievenbus cadeau, verjaardag, geluksbrenger, vriendschap, liefde

€ 12,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Wie geef jij deze maan van Amethist? Of is het misschien voor jezelf? Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet, werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen en kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. Ze vormen een brug tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn.


Het maantje is ongeveer 4 cm.


KDOBOX biedt een extra service aan,wil je graag een persoonlijke boodschap aan jouw bestelling toevoegen dan kan dat. Stuur een berichtje naar info@KDOBOX.nl met jouw boodschap en wij schrijven jouw boodchap op een mooi kaartje. Voor andere vragen kan je uiteraard ook contact met ons opnemen.


Let op: Dit is een natuurproduct, de exacte grootte, vorm en kleur kunnen variëren en afwijken van de getoonde foto.


*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.