ZORGENPOPPETJE VOOR IEMAND MET EEN HART VAN GOUD

€ 12,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Een cadeautje voor iemand die wat liefde kan gebruiken!


Wat zit er in:

Een lief zorgenpopje. Er is een legende in de Hooggelegen bergdorpjes van Guatemala. Wanneer je een probleem hebt kun je dat aan een zorgenpoppetje vertellen. Voordat je naar bed gaat vertel je jouw problemen aan het zorgenpoppetje, daarna leg je het poppetje onder je kussen. Terwijl je slaapt zorgt het zorgenpoppetje ervoor dat je problemen verdwijnen!


Een zakje ´Jij bent goud waard!´ met de edelsteen pyriet. De Pyriet staat symbool voor openheid, inzicht en werkt aardend. Een uniek cadeau om te geven aan iemand die een speciaal plekje in je hart heeft. Het label aan het zakje geeft ruimte voor een kleine persoonlijke boodschap en maakt het helemaal af.

De afmeting van het linnen zakje zijn 7,5x10cm.


Bij de afronding van uw bestelling kunt u de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.


KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw cadeau met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis mits dit naar één adres is.