VIDEO WENSKAART

€ 29,95

Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Maak eenvoudig en snel je video wenskaart en verras op een bijzondere manier jouw vrienden of familie.


Stuur een boodschap die je vrienden of familie niet snel zullen vergeten. Maak heel gemakkelijk met je smartphone een video en upload hem via https://wetransfer.com/ naar info@kdobox.nl.


De maximale duur van het filmpje kan 10 minuten bedragen.


De video wenskaart is op het eerste oog een mooie grote kaart, maar als deze opengeslagen wordt begint automatisch jouw videoboodschap af te spelen. In deze video kun je mensen feliciteren, zeggen hoe leuk je ze vindt of dat je aan ze denkt. Een unieke manier om je vriend of familie te verrassen.


Inclusief oplader

Als je onze wenskaart bestelt, wordt er altijd een (oplaad)kabeltje bij geleverd. Zo kan de persoon waarnaar je de kaart stuurt de video altijd terug blijven kijken.


Bij de afronding van uw bestelling kun je tevens de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.


KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw kado met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis
mits dit naar één adres is.