VALENTIJN CADEAU - VOOR HAAR OF VOOR HEM

€ 22,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Een mooi cadeaupakket voor iemand die je lief hebt of iemand die het nodig heeft!

Wat zit er in:

  • Herbs of Happiness Thee: Vrolijke zakje met verse thee, een erg leuk cadeautje voor een echte theeleut. Ingrediënten: Kamillebloesem, citroen verbena, paardebloemwortel, pepermunt- en brandnetelblaadjes. Inhoud: 40 gram, genoeg voor 20 koppen of 10 potten thee
  • Heerlijk stukje zeep in de vorm van een hart
  • Pineut cakemix "jij bent top" (bananenbrood) Pineut cakemix. Deze fles is uitgerust met (bijna) alle ingrediënten voor het maken van een heerlijke cake!Een beter milieu begint bij jezelf. En hoe kun je beter je steentje bij dragen, dan door een bananenbrood met pure chocolade te bakken?! Het klinkt misschien krom, maar het is toch echt zo. Jaarlijks verdwijnen er namelijk miljoenen iets te rijpe bananen in de prullenbak. Terwijl ze op dat moment eigenlijk rijp zijn voor … het bakblik. Donkere vlekken? Overwegend bruin? Bijna zwart? Gaan met die banaan! Hoe rijper, hoe zoeter. Hoe zoeter, hoe lekkerder om je eigen bananenbrood mee te bakken. Heerlijk voor bij de koffie of als voedzaam en verantwoord tussendoortje.Gek op noten? Voeg dan een handje grof gehakte noten toe aan het beslag voor een extra gevuld brood.

    Deze cadeautjes zijn verpakt in vloeipapier, sizzlepack met confetti. En wil je een peroonlijke boodschap toevoegen? Dat kan, dat doen wij graag en daar zijn geen kosten aan verbonden. Via de mail ontvangen wij dan graag een boodschap. Deze voegen wij dan toe op een handgeschreven kaart!