THINKING OF YOU

€ 21,95
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Zou je het liefst even iemand een knuffel geven maar dat lukt niet? Stuur dan deze "knuffel" per post!


De inhoud van deze box:

  • Kaars hart: gemaakt door Het Kaarsenatelier van 's Heeren Loo. Zij bieden in bijna heel Nederland ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking. 's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Cliënten kunnen op veel verschillende manieren aan de slag binnen de dagbestedingslocaties van ‘s Heeren Loo. Het kaarsenatelier bestaat uit twee groepen waar per groep ca. 10 kanjers werkzaam zijn. Iedereen kan een steentje bijdragen aan een mooi en ambachtelijk product. De kanjers mogen met recht trots zijn op hun ambacht. Onder hun vaardige handen groeit een mooi product en dat schenkt veel voldoening. Onze ambachtelijke kaarsen zijn gemaakt van zuivere paraffine, plantaardige stearine en koolzaadwas. Hierdoor hebben onze kaarsen zeer goede brandeigenschappen en veel branduren. Bij juist gebruik branden onze kaarsen regelmatig, reukloos, zonder roet en druipen in principe niet. 10,5 CM hoog.
  • Summer in a jar: gedroogde bloemetjes in glazen flesje.
  • Message in a bottle is een originele manier om iemand iets speciaals te zeggen of om een bijzondere gelegenheid te vieren. De glazen reageerbuis met kurken dop is gevuld met een lasergesneden houten tekst. De tekst is gesneden uit 3 mm dik MDF. Het glazen buisje is mooi verpakt en afgewerkt met 2 kadolabels. Een originele vervanger van een standaard kaartje, en tevens een mooi aandenken. Afmeting: lengte buisje 16cm, lengte tekst 13cm.Bij de afronding van uw bestelling kunt u de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.


KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw kado met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis mits dit naar één adres is.