THE PERFECT MATCH = 400 GRAM CHOCOLADE EN EEN DIY LIKEUR!

THE PERFECT MATCH = 400 GRAM CHOCOLADE EN EEN DIY LIKEUR!

€ 33,50

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

The Perfect Match = 400 gram chocolade en een DIY likeur!

Wat zit er in?


  • Een kistje met chocolade die ambachtelijk gemaakt is door Le Comptoir de Mathilde in Zuid Frankrijk. Maar liefst 400 gram melk chocolade met hazelnoten. De maat van het kistje is 22 x 22 x 4 cm. Er zit een houten hamer bij om de plak in stukken te slaan.
  • Met Pineut "WInterblos" maak je in een handomdraai je eigen likeur. Voeg zelf de alcohol toe, schud dagelijks even liefdevol de fles en je neutje is klaar. Ook leuk om te weten is dat je hiermee een traditie voortzet. Al in de 17e en 18e eeuw, toen de pakhuizen in Holland vol lagen met specerijen uit alle windstreken, experimenteerde men met alcohol en verschillende ingrediënten. Dat inspireerde Pineut tot ‘t samenstellen deze DIY likeur.


Bij de afronding van uw bestelling kunt u de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw cadeau met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis mits dit naar één adres is.