ROZENKWARTS EN EEN ZORGENPOPJE

€ 13,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Wat zit er in:

Een lief zorgenpopje. Er is een legende in de Hooggelegen bergdorpjes van Guatemala. Wanneer je een probleem hebt kun je dat aan een zorgenpoppetje vertellen. Voordat je naar bed gaat vertel je jouw problemen aan het zorgenpoppetje, daarna leg je het poppetje onder je kussen. Terwijl je slaapt zorgt het zorgenpoppetje ervoor dat je problemen verdwijnen!

Een zakje ´Liefde!´ met de edelsteen rozenkwarts. Rozenkwarts (engelensteen) geeft fantasie, tegen heimwee, schenkt creativiteit. Bevordert geestelijke groei, geeft zelfrespect. Voor harmonie en balans. Leert liefde voelen en meer toelaten.

U kunt kiezen uit een bijpassend mini-kaartje met de tekst: "Een steuntje in de rug" "Heel veel liefs". De tekst voor het kaartje mag per mail doorgegeven worden.


*De informatie over de edelstenen is niet wetenschappelijk bewezen; hij berust op ervaringen van gebruikers en therapeuten. De genoemde eigenschappen zijn op geen manier bedoeld om diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen.