LOVE IS IN THE AIR, YOU MAKE A GREAT PAIR CADEAU BOX

€ 39,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Een heel leuk cadeau voor een aanstaand bruidspaar of een koppel wat gaat samenwonen! Handgeborduurd wanddoekje met sokjes aan een waslijn en de tekst: We make a great pair van LemonWise. Limited edition: er zijn er slechts 200 gemaakt met deze illustratie, dat staat rechtsonder op het doekje. Fair made door bijzonder getalenteerde vrouwen in India. Uniek dus! Het wanddoekje kan opgehangen worden met de bijgeleverde posterholder.


De inhoud van deze box:

  • Stitched Art "Socks pair " handmade: Materiaal katoen Formaat: 29 x 39 cm
  • Poster holder A3
  • Mood of the day Soap Loved: is roze en ruikt naar jasmijn en bergamot. De zeepjes zijn gemaakt met Griekse olijfolie en een beetje kokosolie. Ze zijn gekleurd met natuurlijke pigmenten en oxiden en geparfumeerd met natuurlijke etherische oliën. Het Griekse Cool Soap – gemaakt op het eiland Aegina – geeft je met de Mood of The Day-collectie een handgemaakte zeep. Alle producten zijn 100% natuurlijk en worden gemaakt met groot respect voor natuur, dier en mens.
  • Real Wine Gum: het is geen snoepje voor kinderen, maar een ’adult luxury happiness’. Deze is geschikt voor vegetariërs en gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij. Ook bevat het geen kunstmatige kleurstoffen. Kortom, natuurlijk lekker! Dit komt tegemoet aan de eisen van de consument op het gebied van gezondheid, alsmede aan de eisen die door de overheid worden gesteld.
  • Summer in a jar: gedroogd boeketje in glas
  • Hearts kaars by Kimmi Rustik Lys


Bij de afronding van uw bestelling kunt u de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.


KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw cadeau met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis mits dit naar één adres is.