HOLY CRAP YOU BOUGHT A HOUSE! CADEAU BOX

€ 24,95
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Een huis kopen is altijd een spannende aangelegenheid en zeker een moment om te vieren!


De inhoud van deze box:

  • Message in a bottle is een originele manier om iemand iets speciaals te zeggen of om een bijzondere gelegenheid te vieren. De glazen reageerbuis met kurken dop is gevuld met een lasergesneden houten tekst. De tekst is gesneden uit 3 mm dik MDF. Het glazen buisje is mooi verpakt en afgewerkt met 2 kadolabels. Een originele vervanger van een standaard kaartje, en tevens een mooi aandenken. Afmeting: lengte buisje 16cm, lengte tekst 13cm.
  • Rustik Lys Huis kaars Jade 65x65x125mm, ongeveer 65 branduren.
  • Terrazzo is een trend en Housevitamin doet mee! Dit zwart wit huisje heeft een glazen reageerbuisje als 'schoorsteen' en is dus een hip en origineel vaasje.
    Als je het flesvaasje eruit haalt, kun je er ook een kaars in doen. Op die manier heb je dus een kandelaar. Hoogte 16 CM.

Bij de afronding van uw bestelling kunt u de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.


KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw kado met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis mits dit naar één adres is.