HIEPERDEPIEP EEN BABY GEBOREN! BRIEVENBUSPOST MET VIDEOWENSKAART

€ 39,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Maak eenvoudig en snel je video wenskaart en verras de kersverse papa en mama op een bijzondere manier, die ze niet snel zullen vergeten! Een houten tag met de tekst Ssst.... Baby slaapt, een wit voile zakje met heerlijk geurende zeepjes in de vorm van sterretjes met de tekst "A star is born" en een spuugdoekje maken het cadeautje tot een superleuk kraam-brievenbus-cadeau!


Maak heel gemakkelijk met je smartphone een video en upload hem via https://wetransfer.com/ naar info@kdobox.nl.

De video wenskaart is op het eerste oog een mooie grote kaart, maar als deze opengeslagen wordt begint automatisch jouw videoboodschap af te spelen.


Inclusief oplader

Als je onze wenskaart bestelt, wordt er altijd een (oplaad)kabeltje bij geleverd. Zo kan de persoon waarnaar je de kaart stuurt de video altijd terug blijven kijken.


Dit cadeau past door de brievenbus.


Bij de afronding van uw bestelling kun je tevens de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.


KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw cadeau met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis
mits dit naar één adres is.