HANGOVER RECOVERY KIT

HANGOVER RECOVERY KIT

€ 27,50

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

In plaats van een afgezaagde fles gin......een cadeautje geven voor de day after! Een leuk en origineel anti-katerpakket "Overdid it on the GIN". Daar komt de ontvanger de hangover-zondag beter door. De Hangover Recovery Kit ‘Overdid it on the Gin’ is het perfecte hulp-pakket, met een inhoud die zorgvuldig is samengesteld, zodat je een dagje lekker kan ontspannen na een avond doorhalen. We kennen allemaal wel dat zondagochtend gevoel vol van spijt over dat laatste glaasje wat we nu net niet hadden moeten nemen. Met dit pakket kun je jezelf verwennen en ben je in record tijd weer je vrolijke, bruisende zelf. De badolie en oogcrème die in dit anti kater pakket zitten, worden met de hand gemaakt. Een team van deskundige botanici selecteren handmatig natuurlijke ingrediënten voor hun doeltreffendheid en vriendelijkheid voor de huid. Inhoud: Slaapmasker Herstellende badolie Bright Eyes oogcrème Tandenborstel Tandpasta Verpakt in een tinnen blikje (14 x 10 x 3,5 cm)


Dit cadeau past door de brievenbus.


Bij de afronding van uw bestelling kunt u de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.


KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw cadeau met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis mits dit naar één adres is.