FORGET ABOUT HIM, FUCK IT, LOVE YOURSELF! CADEAU-BOX

€ 29,95

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Meid, je bent een TOPPER! Dat zegt deze box eigenlijk. Woorden zijn niet nodig, de inhoud zegt genoeg.


De inhoud van deze box::

  • Giftbag "Forget about him, Fuck it, LOVE yourself!": Jaaaa we weten het, soms is het zooo heerlijk om te zeggen: FUCK IT! (niet waar de kinderen bij zijn, trouwens :) )Deze giftbag is het ultieme cadeautje voor iemand die het nodig heeft... Forget about him, love yourself! Rozenkwarts is de steen van liefde en harmonie. Toffe giftbags met edelsteen. De afmeting is 10,5cm bij 14cm. Een mooi zakje met daarin de Rock en kaart met bijhorende tekst. Leuk detail is de zwarte ballchain waar het zakje aan hangt. Elke Rock is uniek: wij zorgen ervoor dat jij een mooi exemplaar ontvangt, maar hij zal er niet precies uit zien als deze op de foto.
  • Soapstone Heart grijs natuursteen: luxe zeephouder.
  • The Real Wine Gum Rosé Wine: het is geen snoepje voor kinderen, maar een ’adult luxury happiness’. Deze is geschikt voor vegetariërs en gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij. Ook bevat het geen kunstmatige kleurstoffen. Kortom, natuurlijk lekker! Dit komt tegemoet aan de eisen van de consument op het gebied van gezondheid, alsmede aan de eisen die door de overheid worden gesteld.
  • Cool Soap Loved: is roze en ruikt naar jasmijn en bergamot. De 3 zeepjes zijn gemaakt met Griekse olijfolie en een beetje kokosolie. Ze zijn gekleurd met natuurlijke pigmenten en oxiden en geparfumeerd met natuurlijke etherische oliën. Het Griekse Cool Soap – gemaakt op het eiland Aegina – geeft je met de Mood of The Day-collectie een handgemaakte zeep. Alle producten zijn 100% natuurlijk en worden gemaakt met groot respect voor natuur, dier en mens.


Bij de afronding van uw bestelling kunt u de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.


KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw cadeau met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis mits dit naar één adres is.