Engel Rozenkwarts

€ 10,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

Wie geef jij dit engeltje? Of is het misschien voor jezelf? Engel rozenkwarts Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Engelenbeeldjes helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen. Elk engeltje is gesneden uit echt halfedelsteen en elk figuurtje heeft een unieke vorm en kleur. -Engel rozenkwarts - 3.8 - Mineraal Afmetingen: 3.8 cm -


Rozenkwarts stimuleert zachtheid en liefde en bewerkstelligt positieve emotionele uitwisseling. Met de rozenkwarts leert u (weer) van uzelf en van anderen te houden.


KDOBOX biedt een extra service aan,wil je graag een persoonlijke boodschap aan jouw bestelling toevoegen dan kan dat. Stuur een berichtje naar info@KDOBOX.nl met jouw boodschap, het artikel wat je hebt besteld en het ordernummer. Wij schrijven jouw boodschap op een mooi kaartje. Voor andere vragen kan je uiteraard ook contact met ons opnemen.


Let op: Dit is een natuurproduct, dus grootte, kleur en vorm kunnen variëren en afwijken van de getoonde foto.

*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.