EDELSTEEN SET "LIEFDE EN KRACHT"

€ 29,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-2 dag(en)

Beschrijving

EDELSTEEN SET "LIEFDE EN KRACHT'"

Wat zit er in:

  • De Gouden Driehoek is een krachtige combinatie van 3 kristallen: amethist, bergkristal en rozenkwarts. Amethist geeft rust en zorgt voor zelfinzicht, bergkristal reinigt en zuivert en rozenkwarts maakt liefdevol en harmoniseert. Wanneer deze 3 kristallen bij elkaar worden geplaatst, zorgen ze voor een optimale positieve energiestroom en brengen ze alle aanwezige energie in balans. De energie van deze kristallen past zo goed bij elkaar, dat zij samen de naam 'De Gouden Driehoek' hebben gekregen. Gebruik de Gouden Driehoek om ruimtes in je huis te voorzien van een fijne energie, zoals je slaapkamer, woonkamer of jouw werkplek. Deze 3 stenen zijn verpakt in een potje met decoratieve strik.


  • Een mooi gepolijst hart van edelsteen Tijgeroog. Tijgeroog is een krachtige beschermsteen, als een tijger beschermt de steen zijn drager tegen negatieve invloeden. Stimuleert de kracht in jezelf. Brengt kalmte, laat je vanuit je rede actie ondernemen en niet vanuit je gevoel.


  • Aquamarijn, edelsteen (engelensteen) leert omgaan met en het uiten van emoties. Helpt spreken van het hart. Haalt oud verdriet naar boven waardoor het eruit komt.*De informatie over de edelstenen is niet wetenschappelijk bewezen; hij berust op ervaringen van gebruikers en therapeuten. De genoemde eigenschappen zijn op geen manier bedoeld om diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerd arts of therapeut te vervangen.