DIY = ENERGIE CREATIEF CADEAU

€ 17,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Iemand energie nodig? Of wil je even lekker creatief bezig zijn en daardoor nieuwe energie krijgen? Bestel dan deze box!


Wat zit er in:

  • Een "Paint by number" banner 21 X 32 CM. 12 kleuren verf en 2 kwasten
  • Tony's Chocolonely Melk 180 gram
  • Zakje Energie: een bergkristal met een omschrijving. De omschrijving bevat de volgende tekst: Bergkristal heeft een krachtig genezende en reinigende werking. De steen zuivert het lichaam. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invoelden. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest. Dit kristal neutraliseert en helpt je om (voor)oordelen los te laten. De afmeting van het zakje is 10x7,5cm


Dit cadeau past door de brievenbus.


Bij de afronding van uw bestelling kunt u de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.


KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw cadeau met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis mits dit naar één adres is.