DIY DELICIOUS CADEAU BOX

€ 39,50

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Lekker lekker lekker! Iemand behoefte aan wat lekkers per post? Bonbons, een borrel en heerlijke Wijn -Wine Gums, zeg nou zelf, meer heeft een mens niet nodig.


De inhoud van deze box:

 • Pineut Likeur klaar voor een kus: wat hebben limoen, eucaluptus, tijm en pepermunt met elkaar gemeen? Ultieme frisheid. Dat wisten ze in de zeventiende eeuw ook al, toen er nog geen tandpasta bestond. Ondanks dat we vandaag de dag genoeg frisse middeltjes hebben, blijft deze neut een mooi excuus om vlak voor je date een kalmerende borrel te nemen.
  Boen twee limoenen schoon en voeg rasp en schil van de limoenen toe aan de fles. Voeg 500ML jonge jenever toe. Schud dagelijks even liefdevol en wacht geduldig af. Na 2 dagen filter je de likeur door een fijne zeef, en klaar is jouw likeur. Santé!
 • Pineut Bonbon Brownie: we zullen er niet omheen draaien: deze bonbons zijn gevaarlijk. Gevaarlijk lekker welteverstaan. Als je er eenmaal aan begint is er eigenlijk geen redden meer aan. De klassieke smaak van chocolade, in combinatie met de noten en dadels: oei, oei, oei wat goed. Misschien moet je hier maar direct twee porties van maken. INGREDIENTEN
  • Dadels
  • Amandelen
  • Cashewnoten
  • Cacao
 • The Real Wine Gum Chardonnay: het is geen snoepje voor kinderen, maar een ’adult luxury happiness’. Deze is geschikt voor vegetariërs en gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij. Ook bevat het geen kunstmatige kleurstoffen. Kortom, natuurlijk lekker! Dit komt tegemoet aan de eisen van de consument op het gebied van gezondheid, alsmede aan de eisen die door de overheid worden gesteldBij de afronding van uw bestelling kunt u de naam van en een bijzondere boodschap voor de ontvanger vermelden. Deze zullen wij dan gratis op een handgeschreven kaart toevoegen.


KDOBOX.NL hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen. Wij pakken uw cadeau met veel zorg en liefde in. De aangegeven prijs is exclusief verzendkosten. Indien het totaalbedrag van uw bestelling boven de 100 EURO is, is verzending gratis mits dit naar één adres is.